Jeg har fundet de perfekte Valentino sneakers

I weekenden var mig og min ven inde i byen for lidt shopping sammen. Jeg har i lang tid prøvet at finde de perfekte sneakers med tyk sål og lidt anderledes stil. Jeg går næsten kun i sneaks og er en person med komfortabel men cool stil. Jeg ejer efterhånd lidt over 20 par sneakers fra forskellige brands. Disse som jeg fandt i weekenden, var røde med hvid tyk sål og hade et højt skaft. Perfekte at have på til hverdag men også til fest da de virkelig er fede. De passer særligt godt til sort eller hvidt tøj men også til et par blå jeans. Et par Valentino shoes kan koste alt fra et par tusind til over titusinder. Dvs. jeg skal være helt sikker på, at det er dem jeg gerne vil have før jeg køber. Jeg spurgte salgsassistenten i butikken og de er nye for denne sæson, hvilket betyder at jeg har lidt tid endnu at tænke over det.

Sådan opgraderer du din stil

Engang imellem kan man godt blive lidt lost når det kommer til hvad man identificerer som ens stil. Jeg finder ofte ting i min garderobe som jeg ikke aner hvorfor jeg købte det. Helst skal man kunne bruge alle sine ting i forskellige kombinationer. Derfor er det altid godt at vente med at købe noget og tænke over hvis det passer sammen med alle de andre ting man har i sin garderobe. Der sker at jeg spontan-shopper men så ender det ofte med at jeg ikke får det brugt eller at jeg afleverer det tilbage. Med det sagt er det også en god ide at tilføje nogle statement-items til sin kollektion. Dette kunne for eksempel være de Valentino sneakers jeg gerne vil have. Et statement-item får en simpel look til at se ekstra cool og moderne ud. Derfor har jeg under mange år samlet en bred kollektion af bland andet sneaks og andre shoes fra forskellige designers som jeg ved fulænder mit outfit. En anden ting man skal passe på med at gøre når det kommer til at opgradere sin garderobe, er at købe dupliker. Dvs. hvis du allerede har et par sorte sneakers, har du ikke brug for et par til. Det er så bedre at gemme pengene og bruge dem på noget andet som tilføjer noget nyt til din kollektion.

At investere i designermærker

Hvis man skal købe en statement-item, kan jeg anbefale at investere i et designermærke. Det kan være en pæn taske eller et par fede shoes fra en designer du godt kan lide. Det vil løfte dit look på trods af at du måske kun går i tøj som ikke har kostet mere end et par hundrede kroner. Jeg har fundet skoene jeg godt kan lide på en hjemmeside, så hvis I selve er interesserede i dem, kan I købe dem her. Jeg vil vente en uge og hvis jeg stadigt er interesseret i disse fantastiske Valentino sneaks så bliver de nok en del af min samling af sko.


About admin